Військовозобов'язаний медик у Львові дав хабар працівникам СБУ, щоб втекти у Польщу

16:32 24 березня 2022 р.

Фото до новини

За процесуального керівництва прокурорів Львівської обласної прокуратури викрито посадовця одного з комунальних медичних закладів Львівської обласної ради під час надання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 369 КК України).

За даними слідства, чоловік, будучи військовозобов'язаним, попри встановлену чинним законодавством заборону, в умовах воєнного стану, намагався виїхати з України у Республіку Польща. Про це повідомив відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури, пише Dailylviv.com.

Для цього він намагався надати неправомірну вигоду в розмірі 15 тис дол США двом співробітникам Служби безпеки України, один з яких посідає відповідальне становище, за вирішення питання щодо безперешкодного перетину ним державного кордону. Однак офіцери спецслужби у встановленому порядку повідомили керівництво про протиправну пропозицію.

Фігуранта затримано в порядку ст. 208 КПК України після передачі усієї суми неправомірної вигоди.

Наразі тривають слідчі дії. Вирішують питання щодо повідомлення посадовцю про підозру, обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення його від посади.

Правопорушення викрито прокурорами обласної прокуратури спільно зі слідчим управлінням Головного управління Нацполіції у Львівській області та Управлінням СБУ у Львівській області, за матеріалами Представництва внутрішньої безпеки у Львівській області Головного управління внутрішньої безпеки СБ України.

За $20 тисяч військовозобов’язані виїжджали за кордон

Киянин з двома карабінами погрожував мешканцям та персоналу готелю на Львівщині

Фальшиві документи для перетину кордону: на Львівщині викрили схему і повідомили про тарифи

У Львові паспорт громадянина України посадовець продавав за 12 000 дол США

Голова лікарсько-експертної комісії у Львові взяв хабар за підтвердження хронічних хвороб

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів