У Самбірському районі по ночах викачували пальне з нафтопроводу: як працювала схема

20:25 8 серпня 2022 р.

Фото до новини

Викрадали пальне з нафтопроводу: львівські поліцейські викрили злочинне угруповання.

Про це інформує поліція Львівщини, пише Dailylviv.com

Як розповідають поліціянти, викрадене пальне фігуранти використовували для власних потреб та продавали близькому оточенню.

Припинили злочинну діяльність угруповання оперативники управління стратегічних розслідувань у Львівській області та слідчі обласної поліції.

За даними поліцейських, до якого складу угруповання входило троє осіб – мешканці Самбірського району. Зловмисники зробили врізку у нафтопроводі, а резервуар для зберігання пального закопали у лісі неподалік від нафтопроводу.

На «справу» виходили, як правило, вночі. Після наповнення резервуара дизпаливо  переливали у пластикові бочки та перевозили мікроавтобусом до місця свого приживання. За один «вихід» могли викрасти до двох тонн дизельного палива.

Вночі з 6 на 7 серпня поліцейські затримали одного з фігурантів під час чергової крадіжки пального з нафтопроводу. Чоловік встиг наповнити резервуар двома тоннами дизпалива.

Сьогодні, 8 серпня, затриманому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Після проведення процесуальних заходів вирішуватиметься питання про повідомлення підозри і його спільникам.

Заходи з викриття протиправної діяльності групи осіб проводилися спільно з працівниками служби безпеки АТ «Укртранснафта» під процесуальним керівництвом Львівської обласної прокуратури.

Керівник служби паливно-мастильних матеріалів Яворівського полігону організував нелегальні АЗС (ВІДЕО)

Львівські правоохоронці відкрили провадження щодо зливача з бензобаку автомобіля 30 літрів палива

На Львівщині затримали крадіїв палива з трубопроводу

На Яворівському полігоні троє військових вкрали понад 6 тис л бензину

На Львівщині затримали чотирьох крадіїв нафтопродуктів

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів