На Львівщині затримали крадіїв палива з трубопроводу

17:10 19 вересня 2018 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Правоохоронці виявили й вилучили на місці скоєння злочину дві тонни солярки.

У Головному управлінні поліції у Львівській області повідомили в середу, 19 вересня: «Працівники відділу кримінальної розвідки Головного управління Нацполіції у Львівській області спільно з працівниками охоронної фірми виявили неподалік одного із сіл Старосамбірського району групу осіб під час скоєння крадіжки нафтопродуктів з магістральної труби що належить ТОВ «ПрикарпатЗахідтранс». Правоохоронці з’ясували, що четверо зловмисників віком від 23 до 38 років, троє з яких – місцеві мешканці – та їх приятель зі сусіднього села, приєднавши до врізки у трубопроводі шланг з краном, зливали у ємності дизельне пальне».

«Загалом у бочках та каністрах,частково завантажених у мікроавтобус, котрим приїхали чоловіки, було виявлено майже тонну викраденої солярки. Ще приблизно стільки ж дизпалива правоохоронці вилучили під час санкціонованих обшуків за місцем проживання чоловіків», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Збитки, заподіяні ними власнику палива, – понад 50 000 гривень. Зловмисники затримані. їм повідомлено про підозру у вчиненні злочину за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). яка передбачає покарання включно до позбавлення волі на строк до п’яти років», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів