У річці Західний Буг на українсько-польському кордоні виловили іноземців

13:17 7 жовтня 2020 р.

Фото до новини

На українсько-польському кордоні затримали турка, сирійця та вірменку, які одягнутими втікали від правоохоронців через річку.

Про це інформує Держприкордонслужба, пише DailyLviv.

Учора пізно ввечері патруль відділу «Амбуків» Луцького загону почув на березі Західного Бугу підозрілий шум. З’ясувалося – невідомі насосом качали плавальні круги. Під час спроби затримати непроханців, ті кинулися у річку. На березі вони залишили рюкзаки з особистими речами – мобільні телефони, 1400 $, а також насос та два надувних круги, за допомогою яких планували дістатися сусіднього берега.

Співробітники Держприкордонслужби негайно організували взаємодію з польськими колегами, які затримали двох чоловіків та жінку в мокрому одязі. Один з чоловіків виявився громадянином Туреччини, інший – Сирії, а жінка – вірменкою.

Наразі встановлюються всі обставини правопорушення та коло осіб, можливо причетних до незаконного переправлення осіб через кордон. Питання щодо передачі затриманих в Україну за угодою про реадмісію, буде вирішуватися під час прикордонно-представницької зустрічі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів