У пункті обміну валюти на вулиці Гнатюка привласнили гроші клієнтки - поліція

23:41 29 грудня 2022 р.

Фото до новини

У Львові поліціянти розслідують шахрайство під час обміну валюти.

Про це інформує поліція Львівщини, пише Dailylviv.com.

Потерпіла хотіла обміняти долари США на гривню, однак натомість втратила свої заощадження. Слідчі поліції вже провели в обміннику санкціонований обшук, призначили необхідні експертизи та встановлюють осіб, причетних до оборудки. 

27 грудня у поліцію звернулась 28-річна львів’янка. Жінка повідомила, що знаходиться в обміннику, розташованому на вулиці Гнатюка, працівники якого привласнили її гроші – 11300 доларів США. На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група Львівського районного управління поліції №1.

Під час спілкування з поліціянтами заявниця розповіла, що запланувала обміняти долари США на гривні та знайшла адресу обмінника на тематичному форумі в мережі Інтернет. Наступного дня жінка прийшла з грошима до пункту обміну. Працівниця забрала у неї 11 300 доларів США, однак готівку в гривнях заявниці не віддала. Сказала, що гроші відправлені на її електронний гаманець. Проте в жінки немає жодного електронного гаманця і, за її словами, жодних номерів банківських рахунків вона співробітникам обмінника не надавала. 

За вказаним фактом слідчі Львівського районного управління поліції №1 відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Правоохоронці провели у приміщенні пункту обміну валют санкціонований невідкладний обшук, під час якого вилучили комп’ютерну техніку, робочі записи та кошти в сумі 11 тисяч доларів США. 

Досудове розслідування триває, призначені необхідні експертизи. Встановлюються всі обставини події та причетні особи. 

У Львові в пункті обміну валют пограбували клієнта

Поліціянт зі Львова напав на пункт обміну валют у Рівному і застрелив чоловіка

Поліціянт-вбивця зі Львівщини: чим займався до нападу на обмінник у Рівному (відео)

Правоохоронці припинили у Львові діяльність нелегального пункту обміну валюти

У Львові озброєні в масках пограбували пункт обміну валюти (відео)

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів