Поліціянт зі Львова напав на пункт обміну валют у Рівному і застрелив чоловіка

23:09 19 липня 2022 р.

Фото до новини

Керівництво поліції Рівненської і Львівської областей заявило, що всіляко сприятиме об’єктивному і неупередженому розслідуванню умисного вбивства.

Про це повідомила поліція Рівненської області, пише Dailylviv.com.

Злочин трапився сьогодні, 19 липня, близько 10:40. Вбивство сталося в одному з супермаркетів Рівного. Повідомлення про постріли у магазині на вулиці Миколи Карнаухова надійшло до поліції. За попередньою інформацією, невідомий намагався скоїти напад на обмінник і застрелив чоловіка, який став йому на заваді. 

На місце події виїхало керівництво і слідчо-оперативні групи  ГУНП та Рівненського РУП, керівництво окружної прокуратури. Поліціянти встановлюють усі обставини та  проводять заходи щодо встановлення особи зловмисника та його затримання.

Чоловік кремезної тілобудови був одягнений в темну футболку і світлі шорти. На вигляд 30-35 років. Після скоєного зник у невідомому напрямку. Для пошуків зловмисника була запроваджена спеціальна поліційна операція. 

У результаті невідкладних розшукових заходів працівники управління карного розшуку, відділу кримінального аналізу й оперативники Рівненського РУП встановили, що зловмисник може пересуватися на позашляховику «Toyota Land Cruiser».  Такий транспортний засіб патрульні поліціянти зупинили у селі Опарипси Дубенського району на автодорозі «Київ-Чоп». Імовірного підозрюваного затримали. Наразі з ним спілкуються правоохоронці. Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному. Ним виявився 27-річний поліціянт зі Львівщини. 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюватимуть слідчі Державного бюро розслідувань за процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури.   

Керівництво поліції Рівненської і Львівської областей заявило, що всіляко сприятиме об’єктивному і неупередженому розслідуванню умисного вбивства.

Гість жорстоко побив господаря сокирою: драма на Стрийщині

10 років за гратами сидітиме мешканець Самбірщини за вбивство сина

У Бориславі раніше судима вбила співмешканця ударом ножа в ногу

Вбив знайому і обікрав вітчима: неодноразово судимий каратиметься ще 8 років

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів