У Львові затримали злодія в законі зі Сакартвело

14:20 31 травня 2023 р.

Фото до новини

39-річний уродженець Грузії знаходиться у санкційному списку РНБО.

Про це повідомили в Департаменті стратегічних розслідувань Нацполіції, пише Dailylviv.com.

У Львові затримали «злодія в законі» на прізвисько "Серго Самтредський". 39-річний уродженець Грузії є у санкційному списку РНБО. Наразі його примусово видворено (виселено - DL) за межі країни. 

Зазначається, що у 2018 році «злодій у законі» на прізвисько «Серго Самтредський» отримав заборону відвідувати України упродовж 5-ти років, а у 2021 до нього, як і ще до 556 його «колег», були застосовані персональні обмежувальні санкції РНБО.

Оперативники департаменту проводять комплекс заходів щодо унеможливлення поширення «злодіїв у законі» на території держави злочинного впливу, а тому миттєво реагують на будь-які їхні спроби повернутися до України.

«Як тільки-но ми отримали інформацію про незаконний перетин лідером злочинного світу кордону, одразу почали заходи щодо встановлення його місця перебування, - зазначив начальник ДСР Андрій Рубель. - Вже за кілька днів поліціянти з’ясували, що він тимчасово оселився у Львові. 29 травня правоохоронці провели заходи для затримання "злодія в законі" на прізвисько "Серго Самтредський".

На виконання рішення РНБО поліціянти спільно з Державною міграційною службою України примусово видворили «злодія в законі» за межі країни.

Довідково: 39-річний уродженець Грузії (самоназва - Сакартвело) був коронований у 2008 році в Туреччині й належить до Сухумського злодійського клану.

У Стрию затримали двох злодіїв у законі з санкційного списку

Зеленський виганяє з України пів тисячі злодіїв у законі: іноземців і своїх

Поліціянти в Києві шантажували розшукуваного переданням львівській поліції

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів