У Стрию затримали двох злодіїв у законі з санкційного списку

16:54 1 червня 2021 р.

Фото до новини

У п'ятницю, 28 травня 2021 року, співробітники одного з міжрайонних відділень управління Служби безпеки України у Львівській області здійснили затримання в місті Стрий 62-річного громадянина Російської Федерації Віктора Панюшина та 47-річного уродженця грузинського міста Зестафоні Реваза Катамадзе.

Вони відомі в статусі так званих "злодіїв в законі" на прізвиська "Вітя Пан" та "Магало"/"Резо" відповідно.

Про це повідомляє поінформоване джерело Dетектив-Info, пише Dailylviv.

За його словами, наразі силовики планують доправити Катамадзе до Миколаївського пункту тимчасового перебуваня іноземців та осіб без громадянства (ПТПІ). Що ж стосується Панюшина, то відомості щодо намірів правоохоронців стосовно цього достойника, не афішують.

Нагадаємо, що визначений в якості особи без громадянства "Магало", так само як і розшукуваний Інтерполом за поданням правоохоронців північного сусіда росіянин "Вітя Пан" потрапили до так званого переліку осіб, щодо яких указом президента України від 21 травня 2021 року було запроваджено санкції. Панюшин у ньому фігурує під №360, а Катамадзе - під №235.

Обидва кримінальних генерали мають суттєву історію стосунків з вітчизняними правоохоронцями та можновладцями.

Зокрема, як вже зазначалося на сторінках Dетектив-Info, влітку минулого року міграційники скасували рішення про набуття "злодієм в законі" українського громадянства, після чого Катамадзе було затримано наприкінці жовтня 2020 року.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів