У Львові затримали продавця психотропних речовин PVP

14:18 30 січня 2023 р.

Фото до новини

36-річний львів'янин реалізовував заборонені речовини як за місцем свого проживання, так і здійснюючи «закладки».

Про це інформує поліція Львівщини, пише Dailylviv.com.

Зловмисника викрили оперативники кримінальної поліції спільно з слідчими  відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції №2, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури.

Правоохоронці задокументували кілька фактів реалізації 36-річним зловмисником психотропних речовин мешканцям Львова та 28 січня затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України безпосередньо після реалізації ним психотропів черговому «клієнту». Також встановлено, що він реалізовував заборонені речовини як за місцем свого проживання, так і здійснюючи «закладки».

Під час санкціонованих обшуків у помешканні затриманого правоохоронці виявили та вилучили: зіп-пакети з речовиною, схожою на «PVP», а також засоби для фасування, електронні ваги та інші речові докази. Усе вилучене було скеровано на експертне дослідження. 

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Відділ поліції 2 ЛРУП 1 ГУНП у Львівській області.

Львів’янин потрапить на лаву підсудних за збут наркотиків

Львів’янин потрапить за ґрати за збут наркотиків

У Львові ув’язнили за збут наркотиків матір і сина

Партію героїну на 2,3 млрд грн намагалися переправити в ЄС як дипломатичний вантаж (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів