У Львові затримали рецидивіста, який розповсюджував метадон

11:54 27 січня 2023 р.

Фото до новини

У зловмисника, раніше судимого 50-річного львів’янина, було виявлено та вилучено згортки з наркотичною речовиною. Також правоохоронці виявили дві закладки, який встиг зробити зловмисник.

Про це інформує поліція Львівщини, пише Dailylviv.com.

26 січня оперативники кримінальної поліції відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції №2 під час патрулювання території помітили на вулиці Чукаріна у Львові чоловіка, який, ймовірно, здійснював закладки.

Під час поверхневого огляду у нього було  виявлено та вилучено шість згортків, обмотаних ізолентою, з кристалічною речовиною білого кольору, ззовні схожою на «метадон».

На місці працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Правоохоронці встановили особу зловмисника, вже раніше судимого 50-річного львів’янина. Також поліцейські виявили та вилучили дві закладки, які збувач встиг зробити неподалік.

Все вилучене скеровано на експертне дослідження.

Закладника затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу. 

Слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання -  позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Львів’янин потрапить на лаву підсудних за збут наркотиків

Львів’янин потрапить за ґрати за збут наркотиків

У Львові ув’язнили за збут наркотиків матір і сина

На Львівщині ДБР викрило в поліції уповноважених за збут важких наркотиків (відео)

На Львівщині виготовляли наркотик для ЄС і Росії (відео)

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів