У Львові ув’язнили за збут наркотиків матір і сина

14:30 28 жовтня 2019 р.

Сихівський районний суд

Сихівський районний суд
Фото: foursquare.com

Сихівський районний суд Львова ув’язнив раніше судимого 25-річного львів’янина та його 54-річну матір.

Про це повідомили в понеділок, 28 жовтня, у прокуратурі Львівської області, де також розповіли: «Обидва збували наркозалежним особам «бупренорфін» у формі таблеток та фрагменти «субутексу». Торгували забороненим товаром у власному помешканні на проспекті Червоної Калини у Львові».

«Їх дії кваліфіковано за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також збут наркотичних засобів, за попередньою змовою групою осіб). За результатами судового розгляду вказаного кримінального провадження у суді першої інстанції стороною обвинувачення доведено чотири задокументовані епізоди злочинної діяльності зловмисників», – поінформували також у прокуратурі.

«Обвинуваченого, який мав невідбуте покарання за попереднім вироком, визнано винним та призначено остаточне покарання у вигляді позбавлення волі на вісім років з конфіскацією усього належного йому майна. Водночас, матір фігуранта теж визнано винною та призначено покарання у вигляді позбавлення волі на сім років (з конфіскацією)», – повідомили також у прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів