У Львові ввели план перехоплення

00:10 2 березня 2020 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

У неділю, 1 березня, близько 21:30 на вулиці Садовій у Пустомитах неподалік Львова була смертельно поранена вогнепальною зброєю 22-річна дівчина й поранили чоловіка.

Про це повідомили на сторінці громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Фейсбук», де також  розповіли, що підозрюваний у вбивстві втік із місяця події на автомобілі «Volkswagen Т5» чорного кольору. Відтак, у Львові і Львівській області ввели план перехоплення – поліція розшукує злочинця.

1 березня близько 22:30 автомобіль виявили в лісопосадці працівники патрульної поліції. Водія наразі ще не затримали. Тому правоохоронці просять при виявлені невідомої особи в районі Сокільників, Поршної й Солонки, поведінка якої є дивною або котра зупиняє транспорт, повідомляти в поліцію.

А в головному управлінні поліції у Львівській області розповіли, що розшукуюють Віктора Тура 1963 року народження з Харківщини, якого підозрюють у вбивстві 22-річної дівчини й вогнепальному пораненні 41-річного чоловіка, які сталися 1 березня близько 22.00 у Пустомитах. Його прикмети – зріст близько 170 см, шатен, носить бороду. Одягнений у довгу коричневу шкіряну куртку, темно-синій светр та темні штани.

Усіх, хто володіє інформацією, що допоможе встановити місце перебування зловмисника, просять зголоситись на оперативну лінію 102. Розшукуваний може бути озброєний!

Як інформував «ЩЛ», на Львівщині затримали водія, який збив насмерть пішохода й втік.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів