На Львівщині затримали водія, який збив насмерть пішохода й втік

10:45 7 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

6 лютого у поліції отримали повідомлення, що близько 18.40 невідомий водій, керуючи автомобілем «Деу Ланос» на автодорозі «Львів-Луцьк» в одному зі сіл Кам’янка-Бузького району, збив пішохода, 30-річного місцевого жителя, й втік.

Про це розповіли в п’ятницю, 7 лютого, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також поінформували, що потерпілий помер від отриманих травм чоловік на місці ДТП. Відтак, до розшуку автомобіля, яким було скоєно наїзд, залучалися працівники всіх служб територіального підрозділу.

Невдовзі екіпаж групи реагування патрульної поліції Кам’янка-Бузького відділу поліції виявив та зупинив автомобіль «Деу Ланос» з характерними пошкодженнями кузова у селі Ременів. Особу водія, причетного до скоєння наїзду на пішохода, з’ясовано – ним виявився 40-річний житель Кам’янка-Бузького району.

Слідчі відкрили щодо нього кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Як інформував «ЩЛ», на Львівщині затримали водія, який збив насмерть жінку.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів