У Львові ув'язнений шахраював в інтернеті на товарах і продуктах

16:25 24 червня 2022 р.

Фото до новини

Зловмисник разом зі спільником розміщували у соціальних мережах неправдиві оголошення про продаж деревини різних порід, а також продуктів харчування і товарів першої необхідності, яких насправді не мали.

Про це повідомила поліція Львівської області, пише Dailylviv.com.

Підозрюваного, 22-річного мешканця Вінницької області, який зараз відбуває покарання за розбій, викрили оперативники Управління протидії кіберзлочинам у Львівській області зі своїми колегами – співробітниками оперативного відділу ДУ «Львівська установа виконання покарань №19», спільно із слідчими Львівського районного управління поліції №1, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури міста Львова. 

Як встановили правоохоронці, Як встановили правоохоронці, зловмисник разом із своїм спільником розміщували у соціальних мережах неправдиві оголошення про продаж деревини різних порід, а також продуктів харчування та товарів першої необхідності, яких насправді в наявності не мали. Згодом вони повідомляли потенційним клієнтам, які звертались за оголошеннями, свої банківські реквізити, куди ті переказували грошові кошти, які зловмисники привласнювали. 

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Досудове розслідування триває.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів