У Києві викрали обладнання, потрібне російським літакам

17:26 13 лютого 2022 р.

Фото до новини

В АТ «Київський завод «РАДАР» невстановленими особами викрадено окремі блоки радіоелектронного обладнання, яке використовується в літаках сімейства «СУ», найбільше яких є на озброєнні в РФ.

Укроборонпром  у ФБ повідомив про те, що сприяє правоохоронцям у розкритті крадіжки з цього оборонного підприємства, пише Dailylviv.com. Так ніби державне підприємство могло не робити цього: "У ніч з 8 на 9 лютого 2022 року з одного з цехів АТ «Київський завод «РАДАР» невстановленими особами викрадено окремі блоки радіоелектронного обладнання, яке використовується в літаках сімейства «СУ», найбільше яких є на озброєнні в РФ.

Суму завданих підприємству збитків уточнюють.

Злочинці ретельно готували крадіжку та вчинили її, незважаючи на посилені підприємством заходи з технічної захищеності.

За цим фактом зареєстровано кримінальне провадження та проводиться досудове розслідування під процесуальним керівництвом Офісу Генерального прокурора.

Державний концерн «Укроборонпром» та АТ «Київський завод «РАДАР» надають всебічне сприяння правоохоронним органам у розслідуванні цього кримінального правопорушення та інших фактів незаконного проникнення на територію підприємства, що мали місце раніше".

Львівський науково-дослідний радіотехнічний інститут приватизують

Львівський авіазавод в кооперації з іншими підприємствами створив винищувач-бомбардувальник, - директор

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів