Суд на Львівщині покарав злочинців, які здійснили розбійні напади у Малехові і Судовій Вишні

12:04 4 червня 2021 р.

Фото до новини

Трьом грабіжникаж і катівникам жертв присудили 10 і 8 років ув'язнення.

Закінчено судовий розгляд у кримінальному провадженні щодо трьох жителів Львівської області, яких обвинувачували у нападі для заволодіння чужим майном, поєднаному з проникненням в житло із погрозою застосування насильства, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (ч.3 ст.187 КК України).

Про це повідомила пресслужба прокуратури Львівської області, пише Dailylviv.

Встановлено, що у вересні 2018 року двоє чоловіків (31-річний раніше судимий за грабежі та розбої яворівчанин та 27-річний львів’янин) увірвалися у помешкання 26-річного жителя Малехова (Львівська ОТГ). Нападники погрожували пістолетом та припікали потерпілого розпеченою праскою, аби той віддав їм цінні речі. У той же день обвинувачені разом зі спільником (з 34-річним жителем Мурованого) здійснили ще один напад – у Судовій Вишні (Яворівський район). Як і у попередньому випадку, жертву, 44-річну жінку, залякували пістолетом та били, змушуючи віддати прикраси і техніку.

Як наслідок, грабіжники заволоділи майном потерпілих на маже 240 тис грн.

Суд підтримав обґрунтовану позицію прокурорів Жовківської окружної прокуратури, визнав обвинувачених винними та призначив покарання: раніше судимому яворівчанину – 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна, а двом іншим – по 8 років, аналогічно з конфіскацією належного їм майна.

На Львівщині затримано лікарку, яка вимагала $8 тис за призначення учаснику АТО групи інвалідності

На Львівщині СБУ викрила схему масштабної фальсифікації результатів ПЛР-тестів

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів