На Львівщині затримано лікарку, яка вимагала $8 тис за призначення учаснику АТО групи інвалідності

15:34 2 червня 2021 р.

Фото до новини

За процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону викрито лікаря Львівського обласного госпіталю ветеранів війн та репресованих ім. Юрія Липи на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, лікарка вимагала та одержала 8 тис доларів США хабара за вирішення питання щодо призначення учаснику АТО групи інвалідності, яка пов’язана з участю в бойових діях.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення їй про підозру та обрання запобіжного заходу. Кошти виявлено та вилучено в ході проведення обшуку за місцем проживання.

Протиправну діяльність припинено прокурорами спільно зі слідчими Головного управління Нацполіції у Львівській області за матеріалами СБУ у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів