Суд на Львівщині оштрафував за корупцію 20-х посадовців

10:15 20 липня 2018 р.

Радехівський районний суд

Радехівський районний суд
Фото: google.com.ua

Радехівська місцева прокуратура оскаржила закриття судом трьох проваджень

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили в п’ятницю, 20 липня: «Упродовж першого півріччя 2018 року Радехівською місцевою прокуратурою забезпечено участь у розгляді судами 25 протоколів про вчинення адміністративних правопорушень, пов’язаних із корупцією. Серед порушників – депутати міських, районних, селищних рад, директор закладу вищої освіти Львівської обласної ради, інспектор з охорони природного-заповідного фонду Національного природного парку «Пінічне Поділля» та командир відділення державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС у Львівській області».

«Адмінправопорушення стосуються порушення вимог фінансового контролю, зокрема, несвоєчасного подання без поважних причин декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (частина 1 статті 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення), несвоєчасного повідомлення про суттєві зміни у майновому стані (частина 2 статті 172-6 КУпАП) та вчинення дій чи прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів (частина 2 статті 172-7 КУпАП). За результатами розгляду цих протоколів 20 осіб визнано винними та накладено стягнення у вигляді штрафів», – поінформували також в обласній прокуратурі.

«Стосовно трьох порушників судом закрито провадження, які місцевою прокуратурою оскаржено у апеляційному порядку. Окрім цього, прокуратурою, в порядку частина 3 статті 65 Закону України «Про запобігання корупції», у органи влади та місцевого самоврядування скеровано подання з вимогою усунення порушень вимог антикорупційного законодавства», – повідомили також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів