Слідчі ДБР оголосили у Львові підозру оперуповноваженому СБУ

18:15 6 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: ukrinform.ua

Слідчі територіального управління Держбюро розслідувань у Львові оголосило старшому оперуповноваженому в особливо важливих справах Головного управління військової контррозвідки СБУ підозру в допуску до керування транспортним засобом особи, яка не має права на керування транспортним засобом, що спричинило її смерть.

Про це повідомили в четвер, 6 лютого, у ДБР, де також розповіли, де також розповіли, що оперуповноважений СБУ, володіючи правом на користування автомобілем «Chevrolet Cruze», передав керування особі, якій на той час було 17 років і яка не мала водійського посвідчення. Неповнолітній водій, порушив Правила дорожнього руху та виїхав у кювет, де автомобіль перекинувся та зіткнувся з деревом.

Унаслідок ДТП пасажир, який перебував на задньому сидінні, від отриманих травм загинув на місці події. Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює військова прокуратура Ужгородського гарнізону Західного регіону України.

У разі доведення вини, підозрюваному загрожує покарання у вигляді штрафу від 200 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк до п’яти років, з позбавленням права обіймати посади, пов'язані з відповідальністю за технічний стан або експлуатацію транспортних засобів, на строк до трьох років або без такого.

Як інформував «Щоденний Львів», народний депутат Софія Федина не з’явилася у четвер, 6 лютого, до Державного бюро розслідувань для отримання повідомлення про підозру.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів