Депутатка зі Львова проігнорувала виклик ДБР

18:00 6 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: prm.ua

Народний депутат Софія Федина не з’явилася у четвер, 6 лютого, до Державного бюро розслідувань для отримання повідомлення про підозру.

Про це повідомили у ДБР, де також розповіли: «Будучи належним чином повідомленою, народний депутат України Софія Федина для вручення письмового повідомлення про підозру до Державного бюро розслідувань не з’явилась»

ДБР викликало на 6 лютого народного депутата від «Європейської солідарності» Софію Федину для вручення письмового повідомлення про підозру. Наприкінці листопада слідчі центрального апарату ДБР направили до ГПУ «проєкт повідомлення про підозру у погрозі вбивством щодо Президента України» народному депутату Федині та волонтерці Марусі Звіробій. Вони є фігурантками справи, порушеної за фактом їхніх висловлювань на адресу Президента Володимира Зеленського 26 жовтня 2019 року.

Як інформував «Щоденний Львів», Державне бюро розслідувань викликало 6 лютого народного депутата від Європейської солідарності» Софію Федину для вручення письмового повідомлення про підозру.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів