Самобуд на вулиці Під Голоском у Львові ще можуть знести

16:11 7 червня 2021 р.

Фото умовне

Фото умовне

Прокурори звернулися до суду з проханням знести самочинно збудований об'єкт на земельній ділянці комунальної власності площею 0,45 га на вул.Під Голоском у Львові з компенсацією витрат, пов'язаних зі знесенням цього об`єкта за рахунок забудовника.

Восьмий апеляційний адміністративний суд задовільнив скаргу Львівської обласної прокуратури та скасував ухвалу суду першої інстанції щодо відмови цим судом розглядати позов прокуратури до однієї з будівельних компаній Львова про знесення самочинно збудованого об'єкта на земельній ділянці комунальної власності.

Про це повідомила пресслужба прокуратури Львівської області, пише Dailylviv.

Прокурори звернулися до суду з проханням знести самочинно збудований об'єкт на земельній ділянці комунальної власності площею 0,45 га на вул.Під Голоском у Львові з компенсацією витрат, пов'язаних зі знесенням цього об`єкта за рахунок забудовника. Проте суд першої інстанції позовну заяву повернув, оскільки, на його думку, були відсутні підстави для такого звернення, що і стало причиною подачі скарги у апеляцію.

Відтак, апеляційний суд погодився, що у спірному випадку наявний як державний, так і суспільний інтерес і звернення прокурора до суду спрямоване на задоволення суспільної потреби у відновленні законності щодо забезпечення дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності.

У Львові збудували місто в місті без шкіл і дитсадків (відео)

На вул. Під Голоском замість 2-х висоток буде аж 14-ть

Квартал Під Голоском: виконком додав поверхів для забудовників

Шевченківський районний суд Львова пошкодував державного реєстратора сумнівних земель

Дві маніпуляції ЛМР на п'ятиповерховому будинку біля парку імені Івана Франка

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів