Психічно хворий внук убив бабусю

11:13 12 серпня 2022 р.

Фото до новини

Вбивство 72-річної бабусі у Червонограді – справу скеровано до суду.

За процесуального керівництва прокурорів Червоноградської окружної прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно 27-річного мешканця Червонограда за фактом умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України). Про це повідомив відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури, пише Dailylviv.com.

Розслідуванням встановлено, що 26 травня цього року чоловік, використовуючи фізичну перевагу, завдав своїй 72-річній бабусі численні удари кухонним ножем в голову та шию. Від отриманих травм потерпіла померла на місці події.

Проведеними експертизами встановлено, що на момент вчинення вбивства фігурант страждав хронічним психічним захворюванням – параноїдальною  шизофренією, з дефектом особистості в емоційно-вольовій сфері, не усвідомлював свої дії та не керував ними.

У зв’язку з цим чоловіка поміщено до закладу з надання психіатричної допомоги в умовах, що виключають небезпечну поведінку.

Прокурори завершили досудове розслідування і скерували до суду клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Червоноградського РВП ГУ НП у Львівській області.

Примусовими заходами медичного характеру є надання амбулаторної психіатричної допомоги, поміщення особи в спеціальний лікувальний заклад з метою її обов'язкового лікування, а також запобігання вчиненню нею суспільно небезпечних діянь.

Вбивство сталося у травні цього року в Червонограді в одній з квартир на вулиці Львівській.

У Бродах чоловік зарізав матір

Біля Львова зарізав односельчанина і повідомив поліцію про нещасний випадок

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів