Біля Львова зарізав односельчанина і повідомив поліцію про нещасний випадок

12:33 21 грудня 2021 р.

Фото до новини

Зловмисник кілька разів вдарив свою жертву ножем у груди під час конфлікту, після чого повідомив у поліцію, що загиблий нібито впав і помер внаслідок отриманих травм.

20 грудня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про смерть мешканця села Звенигород. За словами заявника, 34-річного односельчанина загиблого, чоловік впав у власному будинку зі сходів, спричинивши собі смертельні травми. Про це повідомив відділ комунікації поліції у Львівській області, пише Dailylviv.com.

За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група, криміналіст та співробітники інших служб відділу поліції відділу поліції №3 Львівського районного управління поліції №2.

На місці події правоохоронці виявили тіло 57-річного господаря будинку без ознак життя з ознаками насильницької смерті – чисельними ножовими пораненнями в ділянці грудей. Як встановили поліцейські, у той день в гостях у загиблого перебував його односельчанин. Близько 20.00 між чоловіками виник конфлікт, під час якого гість кілька разів вдарив господаря ножем в груди, завдавши йому тілесних ушкоджень, які, як в подальшому встановили медики, стали причиною смерті. Переконавшись, що чоловік помер, гість повідомив про це у поліцію, вигадавши історію з падінням.

Зловмисник затриманий його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Вирішують питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває.

У Бродах чоловік зарізав матір

На Львівщині чоловік убив свою вагітну дружину

На Львівщині чоловік вбив 50-річну жінку

Батько зарізав у Львові свого сина

Нові подробиці продуманого вбивства у Львові студентки-відмінниці програмістом з Житомира (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів