Президент обласної федерації пляжної боротьби застрелив дружину і коханця (відео)

20:31 1 червня 2023 р.

Фото до новини

Сьогодні, 1 червня, в Одесі сталася стрілянина, внаслідок якої загинуло дві людини, ще одна дістала вогнепальні поранення.

У поліції Одещини повідомили, що інцидент стався 1 червня біля Київського ринку. За попередньою інформацією, внаслідок конфлікту між родичами, які перебували у двох автомобілях, пише Dailylviv.com.

"Повідомлення про стрілянину в Київському районі міста Одеси надійшло на спецлінію «102» близько п’ятнадцятої години. 

Внаслідок перестрілки загинула жінка. В кареті швидкої допомоги помер 30-річний водій автомобіля «BMW».

Попередньо встановлено, що причиною стрілянини став конфлікт між родичами, які перебували в обох автомобілях.

Триває огляд місця події. Повні обставини встановлюють",- зазначають у поліції.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, конфлікт стався на ґрунті ревнощів.

Видання Думська зі слів очевидців пише, що вогонь відкрив водій Range Rover. Перестрілка почалася в районі скверу Луч, а після погоні кривава розв’язка сталася недалеко від Київського базару.

За словами людей, він поранив тих, хто сидів не передніх сидіннях у BMW. Після чого пасажир із заднього сидіння легковика відкрив вогонь у відповідь.

За ще однією версією конфлікт почався на Люстдорфській дорозі. Очевидці повідомляли про три машини, які брали у ньому участь. Тоді пролунали чотири постріли. Ймовірно, жінка загинула ще тоді. Дворами BMW переслідували дві автівки.

У міжквартальному проїзді BMW затиснули, й перестрілка продовжилася. Третя машина зникла.

За інформацією джерел Думської у правоохоронних органах, за кермом автомобіля Range Rover перебував відомий одеський тренер та голова однієї з борцівських федерацій.

Telegram-канали пишуть, що йдеться про Руслана Умарова. Він є президентом обласної федерації пляжної боротьби Одеської області.

Жінка, яка загинула, пасажирка BMW – його дружина Олена Мішина. Вона працювала директоркою гуртового ринку. Водій «німця» був вхожий до їхнього будинку.

До слова, обидві машини були придбані на аукціонах у США. Вони з числа так званих «потопельників».

Водієм BMW, який загинув у кареті швидкої, виявився Анатолій Арабаджі. Одеські пабліки пишуть, що він був коханцем дружини Умарова. Крім того, пишуть, що Арабаджі був раніше засуджений за розбій та вчився в одеському МВС, але не закінчив заклад. Сам Умаров перебуває у тяжкому стані у лікарні. 

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за п.2 ч.2 ст. 115 КК України (умисне вбивство).  За це передбачено від 10 до 15 років за ґратами.

На місці події працюють поліціянти на чолі з керівництвом слідчого управління ГУНП в Одеській області.

Молодший брат на Львівщині убив цеглою старшу сестру

Родинна драма: у неділю тесть убив зятя, а потім - себе

На Львівщині чоловік убив свою вагітну дружину

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів