На Львівщині заарештували підозрюваного у вбивстві 81-річної жінки

11:10 2 квітня 2019 р.

Кам'янка-Бузький районний суд

Кам'янка-Бузький районний суд
Фото: google.com.ua

54-річний житель Кам’янки-Бузької завдав своїй тітці декількох ударів по голові та тілу.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили у вівторок, 2 квітня: «Правоохоронці виявили 28 березня в одному з житлових будинків у Кам’янка-Бузькій тіло 81-річної місцевої жительки з ознаками насильницької смерті. Лиходієм виявився 54-річний племінник потерпілої, який проживав з нею в одному дворі».

«Конфлікт між родичами виник на ґрунті особистих неприязних стосунків та численних побутових конфліктів. Зловмисник завдав тітці декількох ударів по голові та тілу. Крім цього, наступивши ногами на грудну клітку та опираючись руками в стелю літньої кухні, спричинив множинні переломи ребер. Внаслідок ушкоджень внутрішніх органів потерпіла померла на місці події», – поінформували також у прокуратурі.

«Йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави. Заарештованому загрожує позбавлення волі на строк від семи до 15 років», – повідомили також у прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів