Молодший брат на Львівщині убив цеглою старшу сестру

12:35 7 жовтня 2022 р.

Фото до новини

На Львівщині поліцейські затримали зловмисника, підозрюваного у вбивстві рідної сестри.

Про це інформує поліція Львівщини, пише Dailylviv.com.

Як встановили правоохоронці, під час конфлікту 55-річний чоловік завдав своїй 64-річній сестрі удари цеглою та поліном – від отриманих травм вона невдовзі померла. За скоєне затриманому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

6 жовтня,  близько 7.00, до поліції звернувся мешканець одного з сіл Львівського району та повідомив, що виявив на подвір’ї одного з приватних будинків тіло місцевої мешканки з ознаками насильницької смерті.

На місці працювали слідчо-оперативна група та інші співробітники відділення поліції №2 Львівського районного управління поліції №2, а також експерти-криміналісти та кінологи поліції Львівщини. Як встановили правоохоронці,  до вбивства жінки, 64-річної місцевої мешканки, причетний її брат, 55-річний мешканець цього ж села, з яким вона проживала в одному будинку.

Напередодні ввечері між ними виник конфлікт, в ході якого зловмисник  вдарив  жінку цеглою, а потім наніс удар дерев’яною колодою по голові, після чого пішов спати. Як встановили експерти, від отриманих травм жінка померла на місці події.

Зловмисника затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили затриманому про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство)  Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває.

На Львівщині 86-річну жінку запідозрили у вбивстві на 16 років молодшого чоловіка

На Львівщині сестра до смерті побила брата

10 років за гратами сидітиме мешканець Самбірщини за вбивство сина

Донька ножем вдарила маму після спільної пиятики

Довічне ув'язнення за вбивство сина і його товариша: кінцевий вирок на Львівщині

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів