На Львівщині сестра до смерті побила брата

11:00 26 грудня 2016 р.

Як встановили працівники Старосамбірського відділення поліції, конфлікт між родичами виник під час розпивання спиртного.

У Львівському обласному управлінні поліції повідомили сьогодні, що 24 грудня в її Старосамбірське відділення надійшло повідомлення від чергового фельдшера місцевої лікарні про те, що до них доставлено 70-річного мешканця одного з сіл району. Лікарі діагностували у пацієнта «закриту черепно-мозкову травму, рани обличчя, множинні рани та переломи обидвох рук, забій грудної клітки». Під час надання йому медичної допомоги, чоловік від отриманих травм помер.

Як встановили правоохоронці, травм загиблому завдала його 59-річна сестра, мешканка того ж села. У той день брат зайшов до сестри в гості і вони разом розпивали спиртне. Між родичами виник конфлікт, під час якого сестра дерев’яною палицею побила брата.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України, яка передбачає за умисне важке тілесне ушкодження від семи до десяти років позбавлення волі. Про це повідомили сьогодні, 26 грудня, в прес-службі Львівського обласного управління, де також запевнили: «Зловмисницю затримано в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України, невдовзі суд обере для неї міру запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів