Донька ножем вдарила маму після спільної пиятики

11:58 20 липня 2022 р.

Фото до новини

Раніше судима 35-річна мешканка Стрия, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, під час конфлікту вдарила 54-річну матір ножем у спину.

19 липня, близько 23.00, до поліції надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир по вулиці Ленкавського у місті Стрий поранено жінку. Про це повідомила поліція Львівської області, пише Dailylviv.com.

На місце негайно виїхали слідчо-оперативна група та інші співробітники Стрийського районного управління поліції. У квартирі правоохоронці виявили 54-річну власницю з ножовим пораненням.

Як встановили правоохоронці, до заподіяння тілесних ушкоджень  потерпілій причетна її раніше судима 35-річна донька.  Між жінками, які перебували у стані алкогольного сп’яніння, виник конфлікт, під час якого донька вдарила матір ножем. Поліціянти затримали зловмисницю за ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере їй запобіжний захід.

Потерпілу госпіталізовано у медичний заклад.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

У Червонограді онук зарізав бабусю

У Бродах чоловік зарізав матір

Біля Львова зарізав односельчанина і повідомив поліцію про нещасний випадок

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів