Львівські патрульні зупинили вночі 13 п’яних водіїв

11:15 10 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Патрульні 2-го батальйону склали в ніч на суботу 13 протоколів на водіїв, які перебували в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

Про це повідомили в неділю, 10 березня, на порталі оперативних новин «Varta1» з посиланням на управління патрульні поліції у Львівській області, де також розповіли: «Двоє п’яних водіїв стали винуватцями ДТП. Львівської області.16-річний юнак на автомобілі «Hyundai Accent» близько опівночі будучи напідпитку зніс стовп на вулиці Пасічній. На щастя, без потерпілих. Хлопець ледь тримався на ногах. На місце викликали матір».

«Неповнолітній відмовився від перевірки на сп’яніння, бо був не в стані. На нього склали постанову за те, що керував автівкою не отримавши посвідчення водія та два протоколи: за керування в нетверезому стані та за скоєну ДТП. На місці працювали відповідні служби, адже дроти під напругою лежали на проїзній частині», – поінформували також управлінні патрульні поліції.

«Ще одна аварія трапилася на перетині вулиць Тролейбусної й Володимира Великого. Її виявили патрульні. «Volkswagen Passat» вдарив «Volkswagen» і після цього пошкодив огорожу вздовж дороги. Водій-винуватець нетверезий і прилад драгер – це підтвердив. Результат – 1,57 проміле. Порушник отримав постанову за відсутність необхідних документів для керування транспортним засобом та два протоколи: за ДТП та нетверезе водіння», – повідомили також на порталі оперативних новин «Varta1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів