Поліціянт вимагав у Львові чотири тисячі доларів

17:40 13 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/SBULviv

Працівники Служби безпеки України викрили на отриманні неправомірної вигоди співробітника одного із райвідділів поліції Львова.

Про це повідомили в Управлінні Служби безпеки України у Львівській області, де також розповіли, що поліціянт, користуючись службовим становищем, пропонував за різні суми хабарів фігурантам кримінальних проваджень «владнати питання». Зокрема, чотири тисячі доларів тисячі зажадав від львів’янина за замовчування його співучасті у хуліганстві та непритягнення до кримінальної відповідальності.

Як посередника поліціянт залучив рідного брата. Затримали обох відразу після передачі грошей біля пункту обміну валюти, де вони хотіли конвертувати винагороду.
У межах кримінального провадження, відкритого за частиною 3 статті 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Затримання проводилось спільно зі співробітниками Територіального управління ДБР під процесуальним керівництвом прокуратури Львівської області.

Як інформував «ЩЛ», Служба безпеки України викрила на Львівщині масштабні махінації зі соцвиплатами через професійні захворювання.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів