Поліція встановила попередню причину масштабної ДТП на об'їзній Львові (відео)

17:32 11 жовтня 2024 р.

Фото до новини

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 11 жовтня о 06:25 на автодорозі «Київ-Чоп» неподалік села Чишки.

Про це повідомила поліція Львівщини, пише DailyLviv.com

Попередньо відомо, що водій вантажівки Renault виїхав на смуху зустрічного руху, де скоїв зіткнення з мікроавтобусом Mercedes Sprinter, після чого зіткнувся з легковим автомобілем Skoda та пасажирським автобусом Plaxton Elite.

За кермом вантажівки перебував 25-річний мешканець Харківської області. Мікроавтобусом керував 66-річний мешканець Львівського району, легковиком – мешканець Дрогобицького району віком 19 років, автобусом – 35-річний житель міста Хмельницький.

Станом на 16:40 відомо, що від отриманих травм загинув водій вантажівки, його пасажир - 28-річний мешканець Харкова та другий водій автобуса віком 49 років. Тілесні ушкодження отримали 34 особи - мешканці Одеської та Харківської областей, з них - четверо дітей віком 5, 7, 13 та 16 років, а також 4 іноземців.

Нагадаємо, 11 жовтня, близько 06:30, на обʼїзній Львова, в районі села Чишки, на автодорозі М-06 Київ - Чоп сталася масова ДТП за участю автобуса міжнародних перевезень «Варшава – Одеса», вантажного автомобіля «Нова Пошта» та кількох легкових транспортних засобів. 

До слова, у лікарні Львова госпіталізували 32 постраждалих внаслідок ранкової ДТП. Серед травмованих - громадянин Швейцарії.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів