На об'їзній дорозі Львова - масштабна, смертельна ДТП. Рух перекрито

09:01 11 жовтня 2024 р.

Фото до новини

На обʼїзній міста Львова, в районі міста Винники — села Чишки на автодорозі М-06 Київ - Чоп ДТП в якій вже загинуло троє людей.

Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький, пише DailyLviv.com

Сьогодні, 11 жовтня, близько 06:30, на обʼїзній Львова, в районі села Чишки, на автодорозі М-06 Київ - Чоп сталася масова ДТП за участю автобуса міжнародних перевезень «Варшава – Одеса», вантажного автомобіля «Нова Пошта» та кількох легкових транспортних засобів. 

Спочатку було відомо по одного загиблого.

О 7:38 Максим Козицький написав, що кількість загиблих зросла до двох. 

«На жаль, вже троє загиблих», - уточнив о 8:20 начальник ОВА.

08:40 Козицький повідомив:

«Загинули троє людей. Ще 35 мають травми різної важкості. Серед постраждалих є шестеро дітей. На місце ДТП виїжджали 11 бригад медиків. Потерпілим надають всю необхідну допомогу. Обставини аварії зʼясовують правоохоронці», – розповів начальник Львівської ОВА.

Патрульні організували реверсний рух на цій ділянці дороги.

Станом на 7:35 рух скеровують через Винники у напрямку Чопу. Через Давидів у напрямку Києва.

Рух дуже ускладнений. Усі служби повідомлені. Патрульні поліціянти на місці події регулюють рух та допомагають рятувати потерпілих.

Транспортні засоби скеровують через місто Винники. Станом на 7-му годину ранку рух перекритий повністю.

О 9:01 Львівська поліція уточнила, що відбулося зіткнення чотирьох транспортних засобів: вантажівки, мікроавтобуса Mercedes Sprinter, автомобіля Skoda та автобуса Plaxton Elite.

Від отриманих внаслідок ДТП травм загинули три людини: водій і пасажир вантажівки та пасажир автобуса, дані яких уточнюють.

За допомогою спецінструменту рятувальники деблокували з автобусу трьох травмованих — двох пасажирів та водія, яких медики госпіталізували. Також рятувальники деблокували ще одного загиблого водія автобусу та двох загиблих водіїв з вантажівки.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів