Госпіталізували 32 постраждалих внаслідок ранкової ДТП біля Львова. Серед травмованих - громадянин Швейцарії. Оновлено

10:04 11 жовтня 2024 р.

Фото до новини

До лікарні святого Пантелеймона Першого медоб’єднання Львова карети швидкої доправили 32 людей, які постраждали внаслідок аварії на трасі Київ-Чоп поблизу Львова сьогодні зранку.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише  DailyLviv.com

Загалом постраждали 34 людини, з них 6 – діти. Ще 3 людини, на жаль, загинули.

Як уточнили у міському управлінні охорони здоров’я – 1 пацієнтка перебуває у важкому стані, 5 – у стані середньої важкості, а 12 мають легкі ушкодження. Серед постраждалих – мешканці Одеси, Хмельницького, Вінниччини, а також громадяни зі Швейцарії.

Зокрема, до лікарні святого Пантелеймона карети швидкої привезли 22 людини. Найважча серед них – 60-річна жінка. Вона перебуває у важкому стані в реанімації. Ще 5 пацієнтів у стані середньої важкості. Інші 16 пацієнтів отримали легкі поранення.

До лікарні святого Луки поступило 7 постраждалих. З них 2 – у важкому стані в реанімації. Ще 4 перебувають у стані середньої важкості, 1 жінка має незначні ушкодження.

До дитячої лікарні святого Миколая поступили 3 дитини. Усі вони отримали струс головного мозку. Наразі діти перебувають у стабільному стані. Лікарі продовжують надавати всю необхідну медичну допомогу постраждалим.

Нагадаємо, у ДТП потрапили автобус міжнародних перевезень «Варшава –  Одеса», вантажний автомобіль «Нової пошти» та кілька легковиків. До надання допомоги постраждалим залучили 20 бригад екстреної медичної допомоги. Лікарі продовжують надавати усю необхідну допомогу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів