Підрядник мухлював на реконструкції дороги у Львові

10:37 17 січня 2022 р.

Фото до новини

Директорка підприємства-підрядника склала та підписала офіційні документи, до яких внесла неправдиві відомості, значно завищивши вартість виконаних робіт.

За процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури міста Львова повідомлено про підозру директору одного із львівських підприємств у незаконному заволодінні майном та службовому підробленні (ч.5 ст.191, ч.2 ст.366 КК України). Про це повідомив відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури, пише Dailylviv.com.

За даними слідства, із очолюваним підозрюваним товариством було укладено договір на реконструкцію однієї з вулиць Львова. З метою заволодіння бюджетними коштами він склав та підписав офіційні документи,  до яких вніс неправдиві відомості, значно завищивши вартість виконаних робіт.

Таким чином, останній заволодів понад 1,3 млн грн.

Слідчі дії тривають, вирішується питання щодо обрання фігуранту запобіжного заходу та відсторонення його від займаної посади.

Досудове розслідування здійснюють слідчі СВ ВП №1  ЛРУП №1 ГУ НП у Львівській області.

Докладнішу інформацію подала поліція Львівської області. Як встановили під час досудового розслідування слідчі відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №1, 68-річна мешканка Львова, директорка одного з шляхових ремонтно-будівельних управлінь, у липні минулого року підробила акти приймання будівельних робіт, чим завищила обсяг та вартість виконаних робіт з реконструкції пішохідного тротуару на одній з вулиць Львова. Таким чином, Львівській міській раді було завдано збитків на суму 1 355 790 гривень.

У Моршині 10 млн грн віддадуть підприємцю-змовнику

На реконструкції даху Народного дому в Новому Милятині фірма Юлмаксбуд привласнила 163 тис грн

Фірма-фаворит добудовуватиме гімназію у Львові з новою начальницею управління освіти

У Львові оштрафували компанію-махляра на закупівлях шкільних меблів

Шахрайство на Львівщині в рамках програми «Нова українська школа»: на 1 млн грн

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів