Підприємці зі Львівщини приховували від митників брендовий одяг

14:35 3 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lviv.gp.gov.ua

На Львівщині припинили контрабандний канал переміщення товарів.

Про це повідомили в прокуратурі Львівської області, де також розповіли, що до контрабандної схеми причетні 59-річний громадянин Італії та двоє підприємців з Львівщини –  36-річна жінка та 44-річний чоловік. Вони організували незаконне переміщення через держкордон брендового одягу, який надалі накопичували на складі у Львові та продавали через Інтернет-магазин.

Товар везли із Польщі на територію області, приховуючи від митного контролю. Таким чином, упродовж тривалого часу ухилялись від сплати податків.

У результаті проведеного обшуку виявлено та вилучено значну кількість товару, а також комп’ютерну техніку, «чорнову бухгалтерію» та інші документи, які можуть підтвердити протиправну діяльність вказаних осіб. Такі дії фігурантів кваліфіковано за статтею 212 Кримінального кодексу України, яка, водночас, передбачає звільнення від кримінальної відповідальності у разі добровільної сплати податків до бюджету.
Правопорушення викрито слідчим та оперативним підрозділами Головного управління ДФС у Львівській області за процесуального керівництва Прокуратура Львівської області.

Як інформував «ЩЛ», слідчі теруправління Державного бюро розслідувань у Львові, повідомили про підозру у зловживанні владою двом головним державним інспекторам митного поста «Західний» та державному інспектору відділу адміністрування митних платежів Львівської митниці ДФС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів