Партактивіст Правого сектора на Львівщині потрапив в ізолятор тимчасового тримання за вчинення смертельної аварії

22:33 24 вересня 2021 р.

Фото до новини

24-річний Роман Кашаник, племінник екс-мера Сколе, взятий під варту. Його підозрюють у скоєнні кримінального правопорушення, за яке передбачене позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.

Дорожньо-транспортна пригода сталася  20 липня, близько 13.00, на трасі «Київ-Чоп» поблизу села Дубина Стрийського району. Як встановили правоохоронці,  водій автомобіля «Опель Астра», 24-річний мешканець району, виїхав на зустрічну смугу, де скоїв зіткнення з автомобілем «Мазда», в якому їхала сім'я з двома дітьми. Про це повідомила поліція Львівської області, пише Dailylviv.com

Унаслідок травм, отриманих під час  ДТП, пасажири «Мазди» - 36-річна жінка та її 10-річний син -  загинули на місці події. 34-річного водія «Мазди» та 7-річну дівчинку з тілесними ушкодженнями було госпіталізовано. На жаль, через десять днів чоловік, незважаючи на зусилля медиків, помер у лікарні.

Також під час ДТП тілесні ушкодження отримав водій «Опеля» - його було доставлено  до лікарні. Експертиза встановила, що на момент зіткнення він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Поліцейські затримали водія у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу  України.

Слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини повідомили йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі  на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від семи до десяти років.

Після проведення лікування суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Зараз затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. 

Як раніше повідомляли медіа, цей горе-водій 24-річний Роман Кашаник, племінник екс-мера Сколе. Він закінчив Львівську політехніку, працював оператором АЗС «Прімаойл» на об'їзній дорозі Сколе. У 2020 році балотувався на місцевих виборах до Сколівської міськради під першим номером у списку партії «Правий сектор», яка не подолала виборчий бар'єр. Місцеві мешканці розповідали, що він мав звичку їздити за кермом напідпитку. 

Чотири авта в ДТП на дорозі Київ-Чоп біля Львова

ДТП на трасі Львів-Краковець: травмовано четверо осіб

Водій BMW на іноземній реєстрації пішов на обгін і зачепив три фури - ДТП на Львівщині

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів