Слідчі ДБР зі Львова затримали слідчого Нацполіції в Ужгороді за 500 доларів

10:18 26 червня 2020 р.

Фото до новини

Закарпатець вимагав та одержав ці кошти від громадянина за закриття кримінального провадження щодо незаконного зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту.

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, затримали слідчого Ужгородського відділу поліції ГУ Нацполіції в Закарпатській області після одержання ним неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України).

За попередньою інформацією, слідчий вимагав та одержав 500 доларів США від громадянина за закриття кримінального провадження щодо незаконного зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту.
25 червня 2020 року слідчі ДБР затримали правоохоронця в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України після одержання неправомірної вигоди.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання відносно нього запобіжного заходу.
Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Закарпатської області. Оперативний супровід - Закарпатське управління ДВБ Нацполіції.

У разі доведення вини, затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Про це повідомило ДБР.
   

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів