«Правий сектор» відмежувався від «УКРОПа» та «Свободи»

10:37 12 жовтня 2015 р.

Фото до новини

«Правий сектор» не підтримує на виборах жодної політичної сили.


Відео: Львівський прес-клуб

Про це щойно, під час прес-конференції на тему: «Маніпуляції довкола участі «Правого сектора» у виборчому процесі та підтримки певних політичних сил», яка відбувається у ці хвилини у Львівському прес-клубі, повідомила  голова ради ГО "Правий сектор-Захід" Олена Живко.

- 21 липня 2015 року відбувся з’їзд, на якому було прийнято рішення, що «Правий сектор» не бере участь у виборах. Нас дивує, коли партії, до яких ми не маємо ніякого відношення, використовують назву «Правого сектора» та ім’я нашого лідера для своїх маніпуляцій, - каже вона.

За словами Олени Живко, іменем Дмитра Яроша зловжила львівська регіональна партія «Укропу», яка на першій сторінці надрукувала його фото і вказала свій номер у виборчому списку.

Як повідомив заступник Дмитра Яроша з політичних питань Андрій Шараскін, про підтримку своєї партії «Правим сектором» заявила і «ВО "Свобода».

- Партія «Свобода» повідомляє інформацію про об’єднання з «Правим сектором». Насправді цього немає. Дмитро Ярош сказав, що буде об’єднувати всі національні сили у боротьбі з ворогом і за визволення політичних в’язнів. Саме тому відбудеться спільне віче на Покрову в Києві та звернення до влади під стінами Лукянівського СІЗО, - каже він.

Небажання йти на вибори Андрій Шараскін пояснює тим, що лідери «Правого сектору» не бачить, як ці вибори можуть вплинути на майбутнє України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів