Організували постачання з волі в колонію нарковмісних таблеток: хто був у групі

16:31 21 березня 2023 р.

Фото до новини

На Львівщині правоохоронці перекрили канал постачання наркотичних засобів у виправну колонію

Про це інформує поліція Львівщини, пише Dailylviv.com.

Злочинну групу викрили слідчі відділу розслідування особливо тяжких злочинів (детективи) слідчого управління поліції Львівщини спільно з оперативниками Управління Служби безпеки України у Львівській області та співробітниками виправної колонії, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.

Як встановили правоохоронці, 40-річний мешканець Львівської області, який за рішенням суду відбуває покарання в одній з виправних колоній на Львівщині, разом зі спільниками організував постачання з «волі» та розповсюдження на території закладу нарковмісних таблеток, зокрема «Субутексу».

До складу злочинної групи також входили 38-річний житель Чернівців, який відбуває покарання у цьому ж виправному закладі, мешканець Дрогобича віком 44 роки та 32-річна працівниця медичної частини колонії.

Правоохоронці задокументували кілька фактів постачання та збуту зловмисниками нарковмісних таблеток іншим засудженим. Окрім того, під час санкціонованих обшуків у них були виявлені та вилучені наркотичні засоби та інші речові докази, які скеровані на експертне дослідження.

Слідчі повідомили організатору групи та його спільниками про підозри у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.  

Фасував і розповсюджував наркотики у Львові: знайшли на 1 млн грн

 Львів’янин потрапить на лаву підсудних за збут наркотиків

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів