Фасував і розповсюджував наркотики у Львові: знайшли на 1 млн грн

15:37 23 червня 2022 р.

Фото до новини

За грошову винагороду фігурант отримував пакунки з наркотичними засобами та психотропними речовинами, фасував їх, а у подальшому розповсюджував на території міста Львова.

Прокурорами Франківської окружної прокуратури міста Львова скеровано до суду обвинувальний акт щодо 36-річного чоловіка, якого обвинувачують у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту наркотичних засобів і психотропних речовин у особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України). Про це повідомив відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури, пише Dailylviv.com.

Досудовим розслідуванням встановлено, що за грошову винагороду фігурант отримував пакунки із наркотичними засобами та психотропними речовинами, фасував їх, а у подальшому розповсюджував на території міста Львова.

У ході обшуків в обвинуваченого було виявлено і вилучено наркотики та психотропи, зокрема канабіс, МДМА, кокаїн, метадон, PVP, метамфетамін, амфетамін.

Загальна вартість таких заборонених засобів і речовин на чорному ринку становить близько 1 000 000 грн.

Досудове розслідування здійснювали слідчі СВ відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції №2 ГУ НП у Львівській області.

У цьому повідомленні прокуратури нічого не сказано про те, від кого і у який спосіб зловмисник одержував наркотичні речовини.

 Львів’янин потрапить на лаву підсудних за збут наркотиків

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів