У Львові вилучили готову до реалізації партію психотропної речовини PVP

10:19 20 березня 2021 р.

Фото до новини

26-річному мешканцю області загрожує покарання - до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це інформує поліція Львівщини, пише Dailylviv.

19 березня близько 13.00 на вулиці Богдана Хмельницького у Львові оперативники кримінальної поліції спільно із слідчими Львівського районного управління поліції та оперативниками Управління кримінального аналізу поліції Львівщини затримали зловмисника, який мав з собою пакунок з психотропною речовиною PVP, розфасовану у зіп-пакети. Правоохоронці виявили та вилучили у чоловіка 20 пакетиків з PVP, які скерували на експертне дослідження.

Як встановили правоохоронці, 26-річний мешканець області, який тимчасово проживає у Львові, мав намір в подальшому розповсюджувати психотропну речовину шляхом «закладок» наркозалежним мешканцям міста.

За фактом слідчі Львівського районного управління поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавленням волі на строк до восьми років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів