Облава на чорних лісорубів у трьох районах Львівщини (відео)

15:46 21 січня 2021 р.

Фото до новини

За першу добу операції виявлено 200 колод нечипованих дерев.

На Львівщині поліція проводитть масштабне відпрацювання з виявлення фактів незаконної порубки та зберігання лісу. Операція, яка розпочалась 20 січня, проводиться у Карпатському регіоні області на територіях Сколівського, Турківського та Старосамбірського районів – протягом першої доби правоохоронці виявили та вилучили близько 200 колод не чипованих дерев різних порід та встановлюють їх походження.

Про це повідомляє поліція Львівської області, пише DailyLviv.

Боротьба із незаконним вирубуванням лісів – це один із пріоритетних напрямків роботи поліції Львівщини. До відпрацювання задіяні співробітники територіальних підрозділів поліції, служб та підрозділів Головного управління Національної поліції у Львівській області, Управління патрульної поліції Львівської області та військовослужбовці Національної гвардії України.

«Це масштабне відпрацювання, головною метою якого є виявлення фактів незаконної порубки лісу, а також перевезення та зберігання незаконно добутої деревини. Відпрацювання комплексне, проводиться у тісній взаємодії різними підрозділами поліції Львівщини та Національної гвардії України й триватиме кілька днів. Протягом лише однієї, першої, доби виявлено близько двохсот не чипованих колод дерев різних порід. У всіх випадках працюють слідчо-оперативні групи, проводиться правова кваліфікація і встановлюються особи, причетні до скоєння злочинів», - зазначив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський.

Лісоруб відкуповувався 500 доларами за вирубування деревини у Національному природному парку

Село на Львівщині повстало проти всіх лісорубів

На Сколівщині жорстоко побили і пограбували активіста, який захищає ліс від вирубування (відеокоментар)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів