Неподалік Львова обклали шинами трансформаторну підстанцію й підпалили (оновлено)

14:00 10 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: loe.lviv.ua

Унаслідок підпалу без електропостачання залишилося село Мшана.

«9 серпня о 03:50 невідомими особами здійснено в Городоцькому районі навмисний підпал трансформаторної підстанції КТП-155, внаслідок чого без електропостачання залишилося село Мшана (завдано збитків близько 100 тисячі гривень.). Працівниками Городоцького відділу поліції ГУ МВС України у Львівській області проводяться слідчі дії», – повідомили сьогодні, 10 серпня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Натомість у прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції розповіли в середу:

«У Городоцьке відділення поліції 9 серпня о 3.50 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від мешканця села Мшана про те, що в селі горить електрична підстанція. Як встановили на місці події працівники Городоцького відділення поліції, невідомі особи обклали підстанцію автомобільними шинами та підпалили.

Начальник Городоцького відділення поліції підполковник поліції Олександр Прокопчук прокоментував: «Ми встановлюємо обставини та осіб, причетних до скоєння цього злочину. Опитали мешканців села. Останнім часом скарг на роботу підстанції не надходило, хоча взимку такі скарги були. Проте, про намір підпалити підстанцію ніхто не заявляв. Прохання до всіх, хто володіє якоюсь інформацією про скоєння підпалу чи осіб, причетних до цього, повідомляти уГородоцьке відділення поліції або на оперативну лінію 102».

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 194-1 (умисне пошкодження об’єктів електроенергетики) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування».

Як інформував «Щоденний Львів», у січні в Мшані двічі підпалили підстанцію.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів