У Мшані на Львівщині вже вдруге в січні підпалили підстанцію

16:36 25 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: loe.lviv.ua

ПАТ «Львівобленерго» закликає правоохоронців своєчасно запобігати протиправним діям на об’єктах життєзабезпечення.

«23 січня, вже вдруге за останній місяць, невідомі зловмисники підпалили автомобільні шини і спричинили пожежу на комплектній трансформаторній підстанції №155 у селі Мшана Городоцького району (біля залізничного вокзалу) », – повідомили сьогодні, 25 січня, «Щоденному Львову» в прес-службі ПАТ «Львівобленерго» , де також розповіли подробиці:

«Своїми діями палії залишили без світла мешканців села Мшана, а електрообладнання комплектної  трансформаторної підстанції №155 повністю знищили.  Загальна сума збитків внаслідок двох пожеж складає понад 40 тисяч гривень.

Нагадаємо, що комплектну трансформаторну підстанції №155 у селі Мшана зловмисники вже підпалювали 2 січня цього року.  За цим фактом керівництво РЕМ звернулось із заявою до Городоцького відділення поліції Яворівського відділу поліції, Городоцької прокуратури та райдержадміністрації. 

На підставі звернення 3 січня 2016 року Городоцьким відділенням поліції матеріали перевірки зареєстровані в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України №120161401180000003. ПАТ «Львівобленерго» звертається до керівництва Львівського обласного управління Національної поліції України у Львівській області, управління СБУ у Львівській області, прокуратури Львівської області з проханням забезпечити відповідне реагування правоохоронних органів та органів прокуратури з метою своєчасного виявлення, попередження та запобігання протиправним діям з ознаками диверсійно-терористичної діяльності на об’єктах життєзабезпечення Львівщини».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів