Львівський поліціянт втік з місця ДТП: справа передана в ДБР

15:50 31 жовтня 2021 р.

Фото до новини

Причину втечі з'ясує Державне бюро розслідувань.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 30 жовтня о 2.45 на автодорозі «Тернопіль-Львів-Рава-Руська» у місті Золочів. Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулися автомобілі «Пежо Партнер», яким керував 44-річний мешканець Тернопільської області, та «Фольксваген Гольф», водій якого втік з місця ДТП. Внаслідок аварії тілесні ушкодження отримав пасажир «Пежо», також мешканець Тернопільщини віком 43 роки – він госпіталізований.

Про це повідомив відділ комунікації поліції у Львівській області, пише Dailylviv.com

На місці події працювала слідчо-оперативна група Золочівського районного відділу поліції. До встановлення особи водія-втікача були задіяні оперативники кримінальної поліції, екіпажі груп реагування патрульної поліції та співробітники інших служб поліції Львівщини.

Після проведених заходів правоохоронці встановили, що у момент зіткнення за кермом «Фольксвагена» перебував співробітник одного з територіальних підрозділів поліції Львівщини. 

За фактом ДТП слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. 

Матеріали кримінального провадження поліцейські передали співробітникам Державного бюро розслідувань.

На дорозі Тернопіль-Львів-Рава-Руська перекинувся Mercedes Sprinter. Постраждали дітиI

nfiniti, який насмерть збив пішохода і втік, знайшли за уламками на дорозі

Люксове авто вбило пішохода на Львівщині

Гелікоптером рятували травмованого мотоцикліста на Львівщині

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів