Ігор Кривецький повертає озеро на Львівщині у власність держави

21:33 10 червня 2020 р.

Фото до новини

ТзОВ «Узлісся», засновником і кінцевим бенефіціаром якого є екснардеп Ігор Кривецький, заявило, що виправило помилку, яка була допущена службовцями Державного водного агентства.

Пресслужба Edem Resort Medical & SPA розіслала офіційну позицію ТзОВ «Узлісся» щодо звинувачення у незаконній купівлі землі. Подаємо її повнотекстово:

"ТзОВ «Узлісся» в 2019 р. придбало земельну ділянку в с. Стрілки Перемишлянського р-ну, Львівської області, за яку заплатили 7 231 071 гривеню до державного бюджету України. 

Згодом підприємством було проведено інвентаризацію, в ході якої виявлено помилку, що була допущена службовцями Державного водного агентства.

У результаті, з метою дотримання законодавчо встановлених норм та недопущення жодних порушень зі сторони підприємства, ми прийняли рішення виправити вказану помилку. 

Земельна ділянка під водним дзеркалом та  водне дзеркало повернеться у власність держави, а ТзОВ «Узлісся» повертається до договірних відносин.

Надалі Товариство керуючись законодавством, буде ініціювати набуття права власності на земельні ділянки, аналізуючи кожен крок, щоб не допустити таких ситуацій в майбутньому», — прес-служба Edem Resort Medical & SPA.

Нагадаємо, 9 червня прокурорка Львівської області Ірина Діденко повідомила, що екскерівник ЛОДА незаконно передав 15 га - курорту «Едем резорт».

А СБУ задокументувала схему протиправного відчуження земель ексголовою ЛОДА Маркіяном Мальським.

"Щоденний Львів" повідомляв, що ексголова Львівської облдержадміністрації Маркіян Мальський відреагував на підозру у незаконному продажу землі під «Едем Резорт».

Додамо, що засновником і кінцевим бенефіціарним власником ТОВ "Узлісся" є екснардеп Ігор Кривецький, якого зараховують, зокрема, до числа спонсорів ВО "Свобода". 

Наприкінці травня ЗМІ повідомили, що лідерка партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко пропустила позачергове засідання Верховної Ради через відпочинок на Львівщині в комплексі Edem Resort Medical & Spa, що належить екс-депутату від партії «Свобода» Ігорю Кривецькому.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів