Два розбійники на Львівщині двічі грабували пенсіонерку

09:46 2 лютого 2022 р.

Фото до новини

За це суд позбавив їх волі на 8 років.

Закінчено судовий розгляд у кримінальному провадженні щодо двох чоловіків, яких обвинувачували у розбійних нападах, вчинених за попередньою змовою групою осіб, поєднані з проникненням у житло (ч. 3 ст. 187 КК України). Про це повідомив відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури, пише Dailylviv.com.

Прокурором у суді доведено, що на початку грудня 2020 року двоє чоловіків 18 та 33 років за попередньою змовою незаконно проникли до житлового будинку пенсіонерки в одному з сіл на Львівщині. Задля легкої наживи, останні погрожуючи ножем, вимагали передати грошові кошти. Отримавши відмову від потерпілої, один із засуджених викрутив руки жінці, інший – почав обшукувати будинок. Відкрито заволодівши грошима, чоловіки залишили місце вчинення кримінального правопорушення та розпорядилися коштами на власний розсуд.

Через два дні розбійники повернулися до цього ж будинку та повторно вчинили розбійний напад відносно потерпілої.

Загальна сума заподіяної шкоди становить 7 000 грн.

Суд підтримав обґрунтовану позицію прокурорів Стрийської окружної прокуратури, визнав обвинувачених винними та призначив одному покарання  у виді 8 років 6 місяців позбавлення волі, другому покарання у виді 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.  

Мама з Волині телефонним дзвінком рятувала сина у Львові від грабіжників

У Львові вчинили розбійний напад на родину готельєрів-рестораторів (фото)

Напад у Львові: два ножові поранення й артеріальна кровотеча

У Львові студент-іноземець вчинив розбійний напад на земляка з Африки

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів