80-річна теща Олега Синютки стала власницею елітного маєтку біля Львова

13:01 12 червня 2024 р.

Фото до новини

Народний депутат від «Європейської солідарності», ексголова Львівської ОДА Олег Синютка придбав будинок у котеджному містечку «Панська гора» у селі Сокільники біля Львова.

Що цікаво, маєток записаний на його 80-річну тещу Ганну Тимченко і нардеп не вказував його у своїй декларації.
Про це повідомив Zaxid.net, пише DailyLviv.com.

Котеджне містечко преміум-класу «Панська гора» розташоване на вул. Панська Гора поблизу кільцевої дороги в Сокільниках та налічує 50 будинків площею від 230 до 327 м2. Поруч є школа, дитсадок, магазини. На сьогодні всі будинки там продані. Ціна продажу станом на 2021-2022 рік становила в середньому 1000 дол/м2. Першим про новий маєток Олега Синютки в Сокільниках повідомив місцевий Telegram-канал «Політичний треш», який веде колишній співробітник ЛОДА Дмитро Посипанко.

Під час пошуку інформації в держреєстрах кореспондентам вдалося з’ясувати, що один з будинків котежджного містечка записаний на 80-річну тещу Олега Синютки – Ганну Степанівну Тимченко. За даними з Державного реєстру речових прав, їй належить будинок на вул. Панська Гора загальною площею майже 275 м2 (житлова площа 127 м2), який має чотири кімнати та кілька терас та розташований на земельній ділянці 22 сотки. Земельна ділянка оформлена на тещу Олега Синютки влітку 2021 року, а право власності на сам будинок – у грудні 2022 року. За інформацією з відкритих джерел, вартість такого маєтку може становити близько 300 тис. доларів.

Мешканці Сокільників розповіли, що в котеджному містечку проживає Олег Синютка з сім’єю, зокрема, його часто бачать на закупах у місцевому супермаркеті АТБ. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів