1000 офіцерів розшукують батька-військового, який ймовірно перерізав горло 6-річному сину і вбив його собаку

21:04 21 жовтня 2023 р.

Фото до новини

Слідчі оприлюднили фото розшукуваного у ЗМІ. Усіх, кому відоме місце його переховування, просять звертатися за екстреним номером 112.

Про це повідомляє Польське радіо, пише Dailylviv.com.

У Тримісті та прилеглих повітах поліція розшукує вбивцю 6-річної дитини з Ґдині. Пошуки триватимуть доти, доки вони не закінчаться успіхом.

Розшукують 44-річного батька хлопчика Ґжеґожа Бориса. Військовий гелікоптер патрулює ліси Триміського ландшафтного парку з повітря.

«До пошуків залучено понад тисячу осіб», — повідомила Каріна Камінська з Воєводського управління поліції в Ґданську.

«Майже 1 000 офіцерів працюють над тим, щоб затримати цю людину. Я кажу "офіцерів", тому що це не тільки поліціянти, але й солдати, лісові охоронці, пожежники та пошукові групи, які підтримують нас у цих пошуках.

Ми налаштовані дуже рішуче, звідси і великі сили та ресурси. Попри погоду, пошуки не припиняються», — додала вона. 

Читайте також: 36-річна мати стрибнула з порому в Балтійське море услід за 7-річною дитиною

Поліція закликає не приїжджати на місце пошуків. Там детально перевіряють кожну людину. Слідчі оприлюднили фото розшукуваного у ЗМІ. Усіх, кому відоме місце його переховування, просять звертатися за екстреним номером 112.

Як повідомляло InPoland, тіло шестирічного хлопчика було знайдено в п’ятницю, 20 жовтня, перед полуднем.

Неофіційно відомо, що у хлопчика були різані рани на шиї. Труп виявила його мати, яка повернулася додому з роботи. У помешканні також було знайдено труп собаки. Прокуратура підтверджує, що тіло дитини було знайдено, але відмовляється надавати будь-яку інформацію.

Польські ЗМІ, а саме RMF FM, встановили, що мати, повідомляючи відповідні служби, повідомила, що “в квартирі в Гдині її чоловік вбив їхнього 6-річного сина”. Радіостанція повідомляє, що 44-річний чоловік “може бути чинним солдатом польської армії”.

Сусіди сім’ї, в якій сталась ця жахлива трагедія, розповіли, що батько хлопчика часто виходив з ним на дитячий майданчик: завжди був одягнений у військову форму і носив при собі ніж. Місцеві жителі трохи його побоювались.

Нагадаємо, нещодавно у Познані 71-річний чоловік напав на групу дошкільнят і зарізав дитину

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів