36-річна мати стрибнула з порому в Балтійське море услід за 7-річною дитиною

14:33 30 червня 2023 р.

Фото до новини

Дитина стрибнула з порома, а потім у Балтійське море кинулася її мати, - такою була перша версія цієї надзвичайної події.

Dziennik Bałtycki повідомив, що у Балтійському морі 29 червня трапився інцидент, пише Dailylviv.com.

За бортом порома Stena Spirit, який прямував з Гдині до Карлскруни (Швеція), перебувало двоє людей: 7-річна дитина та 36-річна жінка. Їх знайшли після ретельних пошуків, а потім доправили до лікарні у Швеції.

В інтерв’ю з прессекретаркою Stena Line Аґнєшкою Зембжицькою Dziennik Bałtycki встановив кілька фактів. Стало відомо, що дитина навмисно не стрибала з порома.

– Під час рятувальної операції, в якій брали участь численні кораблі та катери, два гелікоптери, фрегат НАТО та один німецький, було знайдено двох зниклих безвісти, потім піднято з води та передано рятувальним вертольотам, які транспортували постраждалих до лікарні. – каже в інтерв’ю виданню «Dziennik Bałtycki» Агнешка Зембжицька, прессекретарка Stena Line.

Дитину витягнув з води екіпаж порома Stena Spirit, повідомляють авіакомпанії. Звідти їх пересадили на німецький вертоліт.

Першою версією цієї події називали те, що 7-річний малюк вистрибнув з порому в море, а за ним і його мама.

– Наразі ми не можемо коментувати цю тему, – каже «Dziennik Bałtycki» Агнешка Зембжицька. – Однак зі зібраних нами матеріалів інформація, яка з’являється в ЗМІ про те, що дитина випала, а потім за нею стрибнула доросла, не відповідає дійсності.

Авто з причалу в Польщі пірнуло у воду: українське подружжя з дітьми і собака не змогли вибратися з пастки

Автівка пішла під воду: загинули мама-водійка і двоє дітей

В Івано-Франківську з вікна 4-го поверху вистрибнула людина (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів